Qui som?
BENVINGUDA

El nostre centre és una escola concertada d’una línia a educació infantil i primaria, amb una trajectòria que comença allà al 1898, amb la creació del convent i amb la docència de les Germanes de la Caritat.

És una escola religiosa que forma part de la Fundació Escola Catòlica (FECIB), compartint ideari, missió, visió i valors amb un projecte comú el PEDIC.

Actualment formen part de la nostra fundació 12 centres d’ideari catòlic de les Illes Balears.

Som un centre familiar, molt arrelat dins la nostra barriada.

L'acompanyament dels nostres alumnes en aquestes etapes educatives que ofertam, és el nostre principal objectiu. Valoram l'esforç, la constància i la feina respectant els diferents ritmes. Treballam amb dispositius electrònics amb l'objectiu d'accedir a la información, de crear productes a partir del que han aprés i promoure alumnes amb sentit crític i capaços de fer un bon ús de les noves tecnologies.

En aquest espai virtual hi ha una petita mostra de les activitats que es van realitzant al llarg del curs acadèmic, per tots els que integram la comunitat educativa, així com tota aquella informació del vostre interès referent al nostre centre.

El Col·legi Sant Vicenç de Paül, vos obri, idò, les portes, des d’aquesta pàgina i vos convida a ser partícips de la seva millora constant, cercant l’objectiu comú de formar els nostres alumnes des d’una educació basada en els valors cristians.

L’Equip Directiu

ÒRGANS DE GOVERN I GESTIÓ

EQUIP DIRECTIU

a) Director Titular.

ANNA NÚÑEZ DOMENECH


b) Director Pedagògic.

Mª MAGDALENA GONZÁLEZ JUAN


c) Cap d'estudis.

BEATRIZ CORTÉS CAPILLA


d)Cap de Pastoral.

VIOLETA PÉREZ GONZÁLEZ